1.61 MR-8 Augsts Rādītājs Vienotu Redzējumu (UV400) HMC/ Tievu /Aspherice / Anti-Reflective Un Anti-Scratch

Jauns

€17.06

1. 1.61 augsta indeksa vienotu redzējumu objektīvs

2. Super Plānas UV400

3. Jaudas diapazons un cenas

0.00 ~ -8.00/0 ~ -2.00 $15USD/pārī

0.00 ~ +6.00/0 ~ +2.00 $25USD/pārī

Īpašas dioptrijas, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu serive.

4. Par Rx mazāk nekā 5.00+/-(Ieteicams)

Mēs varam apkopot pilnīgu brilles, var piegādāt sfērisku un aspherical lēcas.(Piezīme: mēs varam pārdot optisko rāmis un lēcas kopā.Lūdzu sazinieties ar mums, ja jūs tikai vēlaties iegādāties optiskās lēcas)

Kad jūs to iegādāties ar optisko rāmis lūdzu, ņemiet vērā, ka šī vienotā vīzija ir tuvu vai tālu vīziju.

Objektīvs cenrādi

lūdzu, noklikšķiniet katru iespēju, lai katru saiti.

Kā lasīt savu recepti:

Par tipisku recepti, jūs redzēsiet divas rindas.Lielāko daļu laika, augšējā daļa ir jūsu OD vai labo aci, bet apakšējā daļa ir jūsu OS vai kreiso aci.

Distances korekcijas, tur vienmēr būs vērtība saskaņā Jomā un lielāko daļu laika, tas ir negatīvs.Tās saīsinājums ir "D. V.", kas apzīmē Attālumu Redzējumu.

Par Lasīšanu-tikai korekcijas, tur vienmēr būs vērtība saskaņā jomā un lielāko daļu laika, tas ir pozitīvi.Ja ir kāda vērtība saskaņā Netālu Vision (N. V., N. V. O.) pēc tam ievadiet jaudas, APAKŠĒJĀ puse no formas un atstāj PIEVIENOT jauda tukšs vai"0.00").

Par astigmatismu labošana, lūdzu, ņemiet vērā, ka Cilindrs (CYL) un Asi, vienmēr sniedz kopā.Jebkurai vērtībai, Balonu vienmēr jābūt vērtību Ass.Daži ārsti izmanto pozitīvo (+) cilindra un daži izmanto negatīvo (-), tur ir liela atšķirība starp diviem, tāpēc, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai pozitīvās un negatīvās pazīmes.Ja jums nav astigmatisms korekcijas, ārsti varētu vienkārši atstāt to tukšu vai vienkārši SPH vai DS, kas nozīmē, Jomā vai Dioptrijas Sfērā.Virzienam jābūt no 1-180 grādiem, ja redzat vērtību, piemēram, " 5 "saskaņā ass, tas arī ir tas pats kā" 005 " vai "5 grādus'.Tā vienmēr būtu vesels skaitlis un nav jābūt komatu, uz ass.

Par Bifocals un Progresīvās lēcas, lūdzu, konsultējieties ar savu acu ārstu, vai Papildus ir Bifocals vai Pakāpeniski.Lielāko daļu laika, salīdzinot ar Bifocal Papildus, Turklāt Progresīvās ir lielāks par 0.25, tāpēc, lūdzu, pārbaudiet, vai.Norāde zināt, ja jūsu recepte ir Progressive ir PAL piezīme rakstīts par recepti; tikai viens PIEVIENOT ir papildus Kreiso un Labo acis ir vienādas.Lūdzu paziņoja, ka mēs procesā vismaz +1.00 un maksimāli +3.00 Papildus pilnvaras.

Acu Ārsti būs dažreiz atstāt aiz komata par Sfērā, Cilindru un Papildus.Piemēram, -25, vai +175, tas ir saprotams, -0.25 un +1.75.

Ir ļoti svarīgi, pievērsiet uzmanību, lai plus un mīnus zīmi, jo tas stipri ietekmē objektīvu.Ja tur ir kaut kas par recepšu jums nav pazīstami, lūdzu, zvaniet mūsu Klientu Apkalpošanas un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Kāds ir jūsu pupillary attālumu(PD) un kā to iegūt:

PD, vai pupillary attālums ir attālums no centra skolēnu (melnais acī) no vienas acs uz otru.Šo mērījumu detalizētāk pozicionēšanas jūsu lēcas ietvaros, ko esat izvēlējies.Tā var tikt nodrošināta minūtes ar jūsu optiķis vai ārsts, un tāpēc mēs iesakām, ka jūs lūgt to, kad jums ir jūsu redze pārbaudīta.Alternatīvi, jūs varat lūgt, lai kāds pasākums, to jums, bet ieteiktu viņiem ir apmēram izstieptas rokas attālumā no jums.Jūs varat arī pasākums ar sevi, ar kurām saskaras spogulis.Viena vision lēcas, jūs varat izvēlēties, lai izmantotu vidēji PD 63mm, bet Bifocal vai Progresīvās lēcas, mēs joprojām iesakām, lai iegūtu šo informāciju no jūsu optiķis.Par jūsu sniegto informāciju, lielākā daļa pieaugušo PD ir no 55-65mm.Dažreiz ārsti sniegs divas dažādas vērtības-PD, zemāk ir daži scenāriji:

a.Vērtības ir augstākas, piemēram, 65/60, pirmo PD parasti Distances PD un otrais ir par Lasījumā PD

b.Vērtības ir zemākas kā 33.5/31.5, pirmo PD parasti Labo Aci un otrs ir tas, ar Kreiso Aci.

c.Vērtības ir tādas pašas kā 30.5/30.5; jūs varat pievienot šīs divas vērtības kopā, jo mums ir tikai viena lauka uz PD.Mēs vienkārši sadaliet to uz mūsu galu.

Tagi: briļļu lēcas, cr 39, filtrs hoya, Lasīt, briļļu lēcas, stikls lasīt, lēcas, asfēriskie briļļu lēcas, augstas indekss, lēcas recepte.

Briļļu Piederumi Lēcas
Lēcu Materiāls CR-39
Dzimums VĪRIEŠI
Indekss 1.61
Vienuma Tips Briļļu Piederumi
Pārklājums HMC
Zīmola Nosaukums Canmy

Uzraksti atsauksmi!

1.61 MR-8 Augsts Rādītājs Vienotu Redzējumu (UV400) HMC/ Tievu /Aspherice / Anti-Reflective Un Anti-Scratch

Uzraksti atsauksmi!

Saistītie Produkti