Ziemas Čības Sieviešu Mājas Kažokādas Silts Mīksts Pūkains Sieviešu Čības Sprādzes, Ērta Plīša Platforma Iekštelpu Bieza Zole Čības

Jauns

€12.90

Σ(っ °Д °;)っ Pabito ir sava rūpnīca un mums ir desmit gadu pieredzi, kas ražo sieviešu čības un sandales.Par Pabito :

1. Pabito nāk no Wenzhou,Ķīna.Wenzhou ir slavens apavu bāze, Ķīnā un pat pasaulē.Wenzhou kurpes ir labas kvalitātes un pieejamu cenu, ar plašu produktu klāstu un pilnīgu kategorijām.Tas ir iemesls, kāpēc mūsu cena ir tik lēta.

2.Lai nodrošinātu kvalitātes kontroli, mēs personīgi pārbaudīt katru produktu, pirms nosūtīšanas.Visas preces ir 100% jauns un pārbaudīts.

3. Kā ražotājs, mēs ceram, lai izveidotu veiksmīgas biznesa attiecības ar jauniem klientiem visā pasaulē.Mēs piedāvājam augstākās klases kvalitāti un labu servisu .

Piezīme:

Vārds, uzvārds, adrese , pasta indekss , mobilo tālruni un tālruņa numuru kontaktam, ir jāaizpilda pareizi.Neprecīzi starptautiskās loģistikas informācijas ir ļoti traucējoša lieta.

Uzmanību, Lūdzu,

1.Izvēlēties izmēru, atbilstoši jūsu pēdas garumu (nav izvēlēties izmēru pēc jūsu valstī ierasts izmērs !)

2.Labāk jāizvēlas 1-2 izmērus lielākas, ja jūsu kājām ir nedaudz plašu vai pēdas pacēluma, ir mazliet bieza

3.Lūdzu atļaut 0-0.5 cm kļūdu ar izmēru kurpes.Ja jums ir kādi jautājumi, mūsu klientu apkalpošanas būs ieinteresēts, lai palīdzētu jums out

4.Gaismas un kameru aprīkojumu un displeji var izraisīt krāsu atšķirība.ja jums ir prātā,tad, lūdzu, nav jāmaksā.paldies

Dārgie draugi, laipni lūgti Pabito veikalā.Paldies par jūsu mīlestību pret mūsu veikalā.

Mums nedos, apavu kastes ekspress piegāde no šodienas.Viens ir, lai saglabātu jūsu transporta izmaksas, citi ir, lai izvairītos no ietekmes vardarbīgu express izskata kurpes.Lūdzu, saprotiet, un paldies par jūsu atbalstu.Miera Kungs!

Pateicos jums ļoti daudz, lai redzēt šeit.Pabito sākotnējo nodomu ir tikai, lai sniegtu jums visvairāk rentabla produktiem Ķīnā.Mēs esam, kas pie tā strādā un turpinās to darīt.

Tagi: mājas, kažokādu mēteļu, l plīša, kažokādas tupele, j5 lcd, kritiens flops kažokādas, ziemas plateforme čības, ug čības pūkains, ziedu platformas čības, super mīkstas čības uggs.

Ar Platformu No
Zolīte Materiāls PVC
Papēža Augstums Med (3cm-5cm)
Sezona Ziemas
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Oderes Materiāls plīša
Vienuma Tips Čības
Zole Materiāls PVC
Zīmola Nosaukums faaodoen
Virsas Materiāls Saime
krāsa Melns, Balts, Haki
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Stils Kodolīgi
Modelis Tips Cietie
Piemērojamo Vieta Iekštelpu
Modeļa Numurs a19
Apavi Tips Slaidi
Papēža Tips Dzīvoklis ar
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modes Elements kažokādas

Uzraksti atsauksmi!

Ziemas Čības Sieviešu Mājas Kažokādas Silts Mīksts Pūkains Sieviešu Čības Sprādzes, Ērta Plīša Platforma Iekštelpu Bieza Zole Čības

Uzraksti atsauksmi!

Saistītie Produkti