Graver rīku Max Rotaslietas Pneimatiskās Ietekmes Gravēšanas Mašīnas ar 2 Uzgaļi Rotaslietas graving mašīna Roku Akmeņu likšanas

Jauns

€266.07

Ja jums ir nepieciešams, gravēšana knift ,lūdzu, noklikšķiniet flooling saite :

Izlasiet šos norādījumus PIRMS ekspluatācijas mašīnas .Ir dažas lietas, kas jāpaveic, pirms pievienošanas, ar mašīnu, lai strāvas avotam .

Šī mašīna ir nepieciešama tīrs ,sauss ,bez eļļas gaisa .Mēs iesakām, eļļa, bez kompresora .Ja jūsu kompresora eļļa veidu ,jums IR uz eļļas noņemšanas filtrs ( coalescingtype )gaisa padeves caurule, lai šo mašīnu .Ja jūs neesat pārliecināti par šī prasība , lūdzu, sazinieties ar mums :

Art. - Nr. :HR-G002

Strāvas padeve : 220V 50HZ / 110V 60HZ

Handpiece darba ātrums : 0-8000 insultu /min

Klāsts gaisa spiediena rādījums : 0-1MPa/0-10kg/cm2

Izmērs :29*13*21cm

Iepakojuma izmērs :37*28*28cm

Piegādes svars :9kg

Pic 1 :pievienojiet lieliem ,maziem gravēšana rokturi un kāju slēdzis uz ostu, o faceplate .( 1)Switchoff spiediena slēdzis un rotācijas rokturi slēdža, lai izvairītos no bojājumiem manometrs un redukcijas vārsts . ( 2)Spraudnis un ieslēdziet .( theindicator gaismas parādīs ) ( 3)Setthe slēdža pogu uz pozīciju 1 vai 2 . ( 4)Adjustthe gaisa spiediena un rotācijas ātrumu ,turiet gravēšana rokturi ,spiediet pedāli uz leju, lai maksimāli ,lēnām griež pressureknob līdz spiediena rādītājs norāda uz 1 .5-2kg/cm2,bet arī ,lai regulētu rotācijas ātrumu, tajā pašā laikā, lai greaten trieciena spēku . ( 5)BIASHOW IZMANTOT NOVIRZES KONTROLI, tad regulēšanas slēdzi var aizstāt ar pedāli .Pēc tam, kad jūs melodija handpiece ,paziņojums, ka handpiece sāk strādāt kā jūs nospiediet uz leju uz kājām droseli .Pievienojiet vienu vai divas mārciņas, gaisa spiediena kontroles slēdzis .Tagad , atveriet novirzes kontroli, pagriežot to pretēji pulksteņrādītāja virzienam un paziņojumu, ka nav nepieciešams tik daudz spiedienu uz kāju droseli, lai aktivizētu handpiece .Neobjektivitāti kontrole ļauj regulēt kāju droseles darbības, tāpēc var prognozēt brīdi, kad sāks handpiece,sniedzot jums optimālu handpiece kontroli .Šī ir iespēja, ka viens varētu izmantot naudas sodu sīki darbi, piemēram bulino vai ēnojumu .Atverot novirzes kontroli pilnībā ,jūs atradīsiet, ka handpiece sāks strādāt bez nospiežot uz kājām droseli .Pic 2 :Ievietojiet izplūdes cauruli gaisa kompresors uz ieplūdes aizmugurē graviera .Mēs piedāvājam arī uzstādot redukcijas vārsts un ūdens filtru, bet - ween gaisa kompresoru un gravieris, lai uzlabotu sniegumu .

Jūs varat atrast šo funkciju, dažas darbības, piemēram, stippling . ( 6)Loosethe pedāli ,gravēšana rokturi, nedarbosies ,instalēt kuteris kā attēlā zemāk . ( 7)Workwith liels /smallengraving rokturi sānos ;spin rotācijas ,rokturi, slēdzi pozīcijā 2 un 1 . ( 8)Controithe ietekme (lightto smago )ar atvēršana Pedāļa (smallto liels ) ( 1)Pēc tam, izmantojot laika periodu ,lūdzu, iztukšojiet ūdens tasi samazināšanas vārstu aizmugurē graviera . ( 2)Piemērot dažus # 10machine eļļa uz lielu /smallengraving rokturi . ( 3)ja darbības traucējumiem ,lūdzu, sazinieties ar profesionālo tehnisko, nevis izjaucot mašīnu bez gida .

Tagi: zobu handpiec, natur akmens, trieciena uzgriežņu atslēgas, pneumat rīks, h96 max x3, graver maks., goldsmith darbgaldi, mākslīgais ūdenskritums, angl dzirnaviņas, lakta mašīna.

Postenis Augstums 28cm
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Objekta Garumu 36cm
Produkta Funkcijas Gravēšana
Objektu Platums 28cm
Materiāls Metāla
Postenis Svars 8.5KG
Modeļa Numurs Gravēšanas mašīnas
Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Gravēšanas Instrumenti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Diametrs 0cm

Uzraksti atsauksmi!

Graver rīku Max Rotaslietas Pneimatiskās Ietekmes Gravēšanas Mašīnas ar 2 Uzgaļi Rotaslietas graving mašīna Roku Akmeņu likšanas

Uzraksti atsauksmi!

Saistītie Produkti